Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Apple iPhone 14 Pro

1,199.00

SKU 1401APPLE Categorieën ,
  • 12 megapixel camera, 4k videokwaliteit
  • 6.1 inch OLED scherm
  • 64 GB opslaggeheugen
  • Water- en stofbestendig (IP68)

 

 

Levertijd: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Beschrijving

Beschrijving van de Apple iPhone 14 Pro

De Apple iPhone 14 Pro is één van de vier toestellen die Apple heeft gepresenteerd in september 2020. Het is de opvolger van de populaire iPhone 12 en krijgt dit jaar een volledig nieuw design sinds de lancering van de originele iPhone X in 2017. Het 6.1-inch Lcd-scherm is vervangen door een beeldscherm met Oled-technologie, waarbij de verschillende sensoren om Face ID-gezichtsherkenning te kunnen gebruiken nog steeds op dezelfde plek zitten.

Daarnaast hebben de twee cameras aan de achterkant een kleine upgrade gekregen en is de A13-processor ingeruild voor de nieuwe A14-processor. Het opladen van de iPhone 14 Pro gaat snel via een Lightning kabel, maar kan ook draadloos en de iPhone 14 Pro wordt geleverd met de Apple s laatste software, namelijk iOS14.

Oled-scherm met een kleinere notch

Aan het uiterlijk van het iPhone 14 Pro-scherm verandert weinig, alleen de notch is iets kleiner geworden, waardoor er meer beeldruimte ontstaat. Aan de onderliggende techniek is daarentegen wel flink gesleuteld. Het Lcd-scherm is vervangen door een oled-paneel, en dat is goed nieuws. Het scherm geeft kleuren prachtig weer en is lekker helder in de zon.

Dubbele lens op de achterkant

Apple heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd op cameragebied en dat is terug te zien in de kwaliteit van de fotos. Er zijn twee cameras op de achterkant te vinden, beide met een 12-megapixelsensor. De tweede camera heeft een ultragroothoeklens, waarmee je een breder beeld vast kan leggen. Ideaal als je een groepsfoto met veel personen maakt.

De camera aan de voorkant zit verwerkt in de notch van het beeldscherm en heeft ook een 12-megapixelsensor. De portetmodus in iOS is verder verbeterd en levert nog betere fotos op.

Processor van Apple zelf

iPhone 14 Pro is voorzien van de nieuwe A14-chip. Deze processor is ontworpen door Apple en vliegt door alle apps en games heen. De A14 is niet alleen een stukje sneller als zijn voorganger, maar ook een stuk energiezuiniger. Zo gaat jouw nieuwe iPhone nog langer mee!

Snel ontgrendelen door Face-ID

Ook de iPhone 14 Pro is uitgerust met de gezichtsherkenningssensoren van Apple. Deze sensoren bevinden zich in de notch van het beeldscherm en zijn dit jaar kleiner dan tevoren. Face-ID werkt supersnel en is bovendien een van de meest veilige manieren om je telefoon te vergrendelen.

Nieuwste software: iOS 14

De iPhone 14 Pro is voorzien van de laatste versie van iOS. In deze release zijn er aardig wat aanpassingen geweest. Het is nu mogelijk om widgets aan je homescreen toe te voegen en veel van de standaard Apple apps hebben een nieuw uiterlijk gekregen. Eén ding is zeker; iOS blijft één van de meest gebruiksvriendelijke mobiel platformen.

Extra informatie

Kleur

Zwart, Zilver, Goud

Opslag

128GB, 256GB, 512GB, 1024GB