iPhone Xs Max

Reparatie Tarieven

iPhone Xs Max Reparaties

In het onderstaande tabel vind je de meest voorkomende iPhone Xs Max reparaties, waaronder scherm reparaties, accu vervangen en homeknop vervangen. Uiteraard zijn er nog veel meer reparaties. Staat jouw gewenste reparatie niet in het tabel? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons filiaal in Geldrop.

Telefoonnummer:  06 199 556 88

Email: info@gsmgeldrop.nl

iPhone Xs Max accu/scherm vervangen

Voor het vervangen van de accu, scherm of andere onderdelen van jouw iPhone Xs Max, kom je naar GSM-Geldrop. Je zult direct geadviseerd worden door één van onze vakmannen over de beste aanpak van jouw telefoonreparatie. Voordat wij jou op de hoogte stellen van de kosten voor de reparatie, gaan wij jouw mobiele telefoon uiteraard gratis onderzoeken. GSM-Geldrop is toen de smartphones op de markt kwamen al begonnen met het repareren van iPhones en andere mobiele telefoons.

Gratis onderzoek van jouw iPhone Xs Max? Kom dan snel langs of bel/mail ons voor een afspraak.

iPhone Xs Max reparatie binnen 20 minuten.

Wij repareren jouw iPhone in de meeste gevallen binnen 20 minuten. 

iPhone Xs Max onderdelen

Wij hebben de meeste iPhone onderdelen op voorraad, zodat wij jouw mobiele telefoon direct op locatie in de meeste gevallen binnen 20 minuten kunnen repareren. Scherm vervangen van jouw iPhone Xs Max? Kom dan snel langs en vraag een vrijblijvende offerte aan.